Uși rezistente la foc

Uşi de protecţie împotriva incendiilor pentru o bună protecţie a incintelor

Pentru toate tipurile de clădiri vă oferim, în funcţie de riscul la incendii, soluţii de uşi culisante fiabile, cu o bună funcţionare şi care preîntâmpină riscurile în variante cu o foaie sau două.

 

Uşile de protecţie împotriva incendiilor, pentru căi sigure de evacuare de urgenţă şi de salvare, sunt testate în plus. Acestea sunt recomandate pentru toate zonele frecventate de foarte multe persoane, unde acestea trebuie să fie protejate în cazul unui incendiu împotriva răspândirii de gaze nocive.

 

Pentru o trecere rapidă a persoanelor şi trecerea cărucioarelor cu încărcături sau dispozitive mai mici de transport se recomandă uşile culisante de protecţie împotriva incendiilor cu uşi pietonale înglobate / ieşiri de urgenţă. În general, uşile pietonale înglobate / ieşirile de urgenţă sunt dotate cu amortizoare pe şină de glisare, din motive de protecţie împotriva incendiilor.

 

cere oferta

Uși Multifuncționale

De peste patru decenii s-a dovedit că uşa multifuncţională corespunde tuturor aşteptărilor deoarece este atât de stabilă, durabilă şi rezistentă la intemperii. Este disponibilă cu unul sau două canaturi şi, la cerere, cu decupaj pentru geam.

Datorită etanşării de jur împrejur şi a umpluturii blatului de uşă, uşile MZ pregătite pentru montare vă oferă etanşare şi izolaţie termică şi fonică de calitate.

 

Aceste elemente de construcţie sunt deosebit de rezistente şi sigure în funcţionare datorită bunei calităţi a materialelor şi fabricării de precizie. De aceea acestea sunt folosite acolo unde este nevoie de uşi solide: în locuinţe individuale sau multifamiliale precum şi în industrie, întreprinderi comerciale şi de producţie, în construcţiile publice şi agricultură.

 

Indiferent dacă este vorba despre uşi de protecţie contra incendiilor, antifum, uşi fonoizolante sau de siguranţă, vă furnizam informaţii pe larg cu privire la amplul program de uşi funcţionale din oţel, cu aspect asemănător, pentru construcţii specifice.

 

Uşile sunt potrivite pentru a asigura accesul către pivniţă, vestiar, camera pentru practicarea hobby-urilor, camere pentru copii şi tineret, mansarde sau pentru trecerea din garaj în casă.

 

 

 

cere oferta

© Toate drepturile rezervate SC Loading SRL - 2017