Sisteme andocare

Obturatoare termice

cere oferta

Etanșările pentru uși protejează bunurile care trebuie încărcate de efectele intemperiilor, economisesc energie și împiedică curenții de aer.

 Copertinele elaborate în combinaţie cu rampele de încărcare şi cu extensii pentru rampe sunt o soluție utilă.

Burdufurile se potrivesc tuturor dimensiunilor camioanelor şi, de aceea, acestea au o utilizare universală.

Prelatele laterale şi superioare de înaltă calitate, montate pe o ramă din oţel zincat care poate fi ataşată prin şuruburi, dau naştere unei construcţii stabile, flexibile şi rezistente la rupere. Prelatele şi părţile ramei sunt produse ca elemente de sine stătătoare asamblabile prin înşurubare. De aceea orice schimbare se poate efectua fără probleme şi cu costuri reduse.

Burdufurile de etanşare gonflabile precum şi etanşările cu perne sunt urilizate în tehnica de încărcare pentru spațiile frigorifice din industria alimentară.

 

 

Loading house

Casele de încărcare sunt amplasate în faţa halei.

 

Acest fapt înseamnă ca hala este utilizabilă în întregime până la pereții exteriori. Casele de încărcare sunt întotdeauna o bună soluție atunci când nu se pot instala rampe în hala sau atunci când nu există posibilitatea de a trage camionul sub rampă.

 

Un modul de etanșare complet constă intr-un podest cu rampă de încărcare, căptușeala pentru plafon și pereți precum și burduf de etanșare pentru ușă aplicat pe exteriorul deschiderii.

 

Se recomandă module de etanșare în combinație cu uși industriale izolate termic mai ales pentru logistica mărfurilor sensibile la schimbările de temperatură.

În acest sens camioanele pot fi andocate atât perpendicular pe hala cât și înclinat în unghi ascuțit.

Casele de încărcare vă vor fi livrate de către noi la comandă cu dimensiuni standard, sau de serie.

 

 

cere oferta

Rampă de încărcare cu clapă rabatabilă, pe balamale, sau telescopică

Rampele de încărcare sunt soluțiile elaborate în vederea uniformizării convenabile a diferenței dintre feluritele platforme ale camioanelor și rampele de încărcare.

 

Astfel încărcătura poate fi introdusă sau scoasă din camion printr-o singură mișcare orizontală.

Construcțiile solide din oțel, cu o platformă rezistentă la torsionare, nivelează planurile chiar și în cazul unor încărcări inegale ale camioanelor, ceea ce le înclină într-o parte.

Fiabila instalație hidraulică se potriveste tuturor situațiilor, este ușor de operat și, mai ales sigură.

 

Platformele vă oferă soluția corectă pentru orice situație de încărcare și descărcare eficientă.

 

 

© Toate drepturile rezervate SC Loading SRL - 2017