Rulouri și grilaje

Rulouri pentru spații comerciale

Un concept de ușă adaptată pentru soluții economice. Sistemul ușii bine dezvoltat este caracterizat prin cost-eficiență, robuste și design simplu. Datorită tehnologiei rulou faceți economie de spațiu. Rulourile exterioare sunt potrivite pentru utilizarea în deschideri mari și în special la nivelul ușilor care trebuie să reziste la condiții dure. Datorită conceptului de design flexibil, toate cerințele individuale pot fi îndeplinite, chiar și in cele mai strâmte spații. Datorită dimensiunilor optime ale secțiunii transversale, secțiile speciale ThermoTeck poate fi dizolvat foarte bine, protejând astfel suprafața ușii, economisind spațiu și menținerea nivelului de zgomot la minim. Rulourile au un design excelent, rezultatul este un sistem care funcționează cu role de declanșare în mod fiabil în fiecare zi, și arată bine după mai mulți ani, datorită micro-profilelor robuste și atractive. Perdeaua flexibilă și foarte ușor de întreținut, secțiunile foarte robuste sunt rareori deteriorate sau trebuie să fie înlocuite. În plus fată de desene și materiale de primă clasă, componentele utilizate în rulouri sunt puternic impresionante, sine de ghidare stabile, cârlige de vânt și sisteme de acționare și controlul perfect armonizat constituie baza sistemelor noastre cu role de declanșare.

cere oferta

Grilaje spații comerciale

Grilaje Spații Comerciale oferite de noi sunt de doua tipuri: de interior și de exterior.

Acestea pot fi produse în funcție de cerintele clientului și la dimensiunile solicitate de către acesta și sunt concepute astfel încât pot fi utilizate la:

  • birouri și bănci;
  • buticuri și chioșcuri;
  • restaurante și baruri;
  • centre comerciale și expoziționale;
  • hale de producție și depozite.

 

Grilaje Pliabile

 Au rolul de a proteja accesul în încăperi/magazine și se recomandă în spațiile unde grilajele rulabile nu au loc.

Grilajele pliabile sunt realizate din elemente pliabile care se deplasează în plan vertical, mișcarea fiind asigurată de un sistem de acționare electro-mecanic care conferă o funcționare silențioasă și o mare fiabilitate în exploatare.

Cortina de lamele este din oțel galvanizat sau inoxidabil, iar șinele laterale, lamela de închidere și profilul de prindere sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic.

Grilajele pliabile pot fi acționate manual (cu manivela) sau electric (cu comandă cu cheie sau prin telecomandă).

 

 

cere oferta

© Toate drepturile rezervate SC Loading SRL - 2017