Porți secționale rezidențiale

Uși de garaj secționale

Ușile de garaj secționale - sunt compuse din panouri termoizolate din spumă poliuretanică fără CFC cu grosime totală de 40 mm. Colile din oțel de 0,5 mm care compun panoul sandwich utilizat la confecționarea ușii de garaj, sunt galvanizate și vopsite prin acoperire electrostatică cu pulberi. Aceste tratamente protejează suprafața ușii de garaj împotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau zăpezii. În interiorul panoului o banda suplimentară solidă din oțel asigură o fixare foarte bună a balamalelor.

 

    Ușile de garaj secționale - nu ocupă spațiul exterior, deoarece se deschide în interior, astfel autoturismul poate fi parcat foarte aproape de garaj. Fiecare panou al ușii de garaj are propria conexiune cu sistemul de rulare, astfel crește durabilitatea și eficiența folosirii ușii de garaj. Ușa de garaj sețională este realizată din panouri sandwich cu diferite finisaje (lis,imitație lemn) și într-o gama variată de culori pentru a putea satisface și cele mai exigente gusturi.

 

 

cere oferta

Ușa pietonală

Ușa pietonală încorporată în poarta de garaj are o lățime internă de 850 mm, prag și rampă din aluminiu, amortizor, sild complet, yala cu cheie, praguri de 90 și 15 mm înălțime, deschidere spre exterior, același model de ușă de garaj, posibilitatea de vopsire a rampei și pragului ușii/

 

Ușa pietonală laterală se instalează lângă ușa de garaj, montaj în gol sau în spatele acestuia, același model de panou ca și ușa de garaj cu posibilitatea potrivirii modelului cu cel al porții de garaj, are un singur canat, deschidere spre interior sau spre exterior, sistem cu izolație termică, rampa de aluminiu, cheder dublu, butuc cu cheie, sild complet, dimensiuni maxime: lățime 1200 mm și înălțime 2400 mm,  yala,amortizor, posibilitate de vopsire a rampei și pragului.

 

 

 

 

 

cere oferta

Ferestre în uși de garaj, Acționarea

Ferestre prinse pe cheder în panourile ușii de garaj secționale

  - multiple modele și dimensiuni

  - rama contur neagră, opțional vopsită în culoare RAL sau înfoliată

  - model special Georgian cu baghete PVC sau ALU în interiorul ferestrei

Acționarea/Manevrarea ușii de garaj

Opțional se pot monta yale cu cheie pe o parte sau pe ambele părți ale ușii de garaj.

Motoarele sunt dotate cu un sistem de deblocare de urgență pentru operare manuală a ușii de garaj în cazul penelor de curent.

Kiturile oferite de noi conțin motor+șina pentru transmisie+receptor integrat cu un canal sau doua canale+una sau doua telecomenzi cu doua sau patru canale.

Telecomenzile motorului pot fi setate și pentru acționarea altor operatori(ex.poartă,barieră etc.) pentru aceasta este bine de stabilit ce tip/marcă de automatizare operează restul unităților.

 

 

 

cere oferta

© Toate drepturile rezervate SC Loading SRL - 2017