Porți secționale industriale

Descriere porți secționale industriale

Porți industriale secționale - reprezintă soluția eficientă pentru construcțiile industriale și comerciale moderne din zilele noastre. Toate componentele ce intră în alcătuirea ușilor sunt de cea mai buna calitate și corespund normelor europene în domeniu. Ușile secționale industriale sunt realizate din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i conferă din punct de vedere al aspectului o rezistentă crescută la zgârieturi și lovituri.

Panourile pentru ușile industriale secționale sunt produse  într-o gama variată de culori pentru a putea satisface și cele mai exigente cerințe de arhitectură, panourile au o termoizolație cu grosime totală de 40 mm din spumă poliuretanică fără CFC, obținând o foarte bună izolare termică cu un factor u = 0.51W/m²K.  Colile din oțel de 0,5 mm care alcătuiesc panoul sandwich utilizat în producerea de uși industriale secționale sunt galvanizate și vopsite prin acoperire electrostatică cu pulberi.

 

cere oferta

Golul de ușă, balamale, culori disponibile

Golul de ușă este etanșat pe toate laturile folosindu-se garnituri EPDM, din cauciuc aditivat permanent elastic, asigurând o maximă izolare termică și fonică a ușii industriale.

Balamalele laterale și cele intermediare unesc panourile ușii industriale secționale. Rolele din nylon conțin rulmenți cu bile pentru a avea o mișcare ușoară, fără frecare și fără zgomot a ușilor industriale în șinele sistemului de rulare. Tocurile laterale oferă mai multă siguranță deoarece sunt închise și au șină verticală inclusă astfel încât să protejeze împotriva pătrunderii mâinilor sau a diferitelor obiecte în calea de rulare. În standard ușile secționale sunt echipate cu dispozitive de siguranță rupere arc și rupere cablu pentru a respecta normele europene de securitate în exploatare.

Culorile disponibile în varianta standard la ușile industriale sunt alb, gri, albastru, rosu. Aceste culori sunt realizate prin acoperirea cu pulberi epoxipoliesterice, dar panourile se pot vopsi în orice culoare din gama RAL.

 

 

cere oferta

Tambur, rola nylon, balama, arc, ax

Tambur  cablu – prin rotirea căreia cablul de oțel se roluiește și determină urcarea și coborarea ușii.

Suport lateral ax – permite fixarea în structura clădirii a întregului sistem de arcuri, role și elemente de siguranță ce permit ridicarea și coborârea ușii.

Rola nylon avand ax din oțel cu diametru de 11mm și rulment din oțel imbrăcat în nylon aceasta permite culisarea silențioasă a panourilor pe sinele de culisare.

Balama laterală cu suport rolă – din tabla de oțel galvanizat de 2.5 mm grosime susține și reglează panourile pe sinele de culisare prin intermediul rolelor.

Balama intermediară – din tabla de oțel galvanizat de 2.5 mm grosime are rolul de a susține panourile în timpul acționării ușii.

Arc – din oțel cu spire de grosimi între 5,5 mm și 11,5 mm forță de torsiune a acestora contrabalansează greutatea ușii permitând ridicare manuală cu ușurință.

.

cere oferta

© Toate drepturile rezervate SC Loading SRL - 2017